Dieta zilei

e 40g (20 doze x2g)
Dieta zilei contine plante atent selectionate pentru mentinerea sau restabilirea echilibrului ponderal si energetic prin efectele sale diuretice, detoxifiante si stimulatoare asupra organismului.

Compozitie: frunze de ceai verde – Theae sinensis Folium , frunze de siminichie – Sennae Folium, flori de hibiscus – Hibisci Flos, iarba de cimbrisor – Serpylli Herba, frunze de stevie dulce – Steviae Folium, frunze de menta – Menthae Folium.

Actiune: vitaminizanta, reconfortanta, antioxidanta, antidiabetica, diuretica, stimulenta, antisclerotica, antiobezitate.

Utilizare: produsul include plante utilizate in mod traditional in mentinerea sau restabilirea echilibrului ponderal si energetic;

Mod de preparare: infuzie: se toarna o cana de apa clocotita peste 1 pliculet de ceai; se lasa acoperit timp de 5 minute. Se bea ca atare sau se indulceste dupa gust. Nu necesita indulcitori. Gustul dulce este asigurat de stevia dulce.

Mod de utilizare: 2-3 cani pe zi, de preferinta inainte de mese. Se recomanda cura minima de o luna, cu pauza de 10 zile.