Ceai verde cu iasomie

e 40g (20 doze x 2g)
Din timpuri stravechi, in Extremul Orient, arbustii de ceai si iasomie erau cunoscuti ca furnizori ai unor veritabile remedii naturale pentru diferite afectiuni.
Ceaiul verde cu iasomie imbina gustul usor astringent al frunzelor de ceai cu aroma delicata si parfumul florilor de iasomie, fiind perfect in mentinerea echilibrului ponderal si eliminarea toxinelor, cu efecte tonice si reconfortante asupra organismului.

Compozitie: frunzele arborelui de ceai – Theae sinensis Folium si flori de iasomie – Jasmini Flos Camellia sinensis si Jasminum officinale sunt arbusti originari din Asia. Dupa recoltare, frunzele tinere de ceai si florile de iasomie sunt supuse unui proces de uscare.

Actiune: vitaminizanta, reconfortanta, antioxidanta, aduce o contributie naturala si eficace la mentinerea echilibrului ponderal si la eliminarea toxinelor, favorizand tranzitul intestinal si digestiv, imbunatateste circulatia periferica, reduce starile de oboseala; relaxanta si calmanta. Ceaiul verde cu iasomie poate inlocui cafeaua, avand un gust suav.

Utilizare: echilibreaza functiile vitale; recomandat in stari de oboseala, nervozitate, insomnii.

Mod de preparare: infuzie: se toarna o cana de apa clocotita peste 1 pliculet de ceai; se lasa acoperit timp de 5 minute. Se bea ca atare sau se indulceste dupa gust.

Mod de utilizare: 2-3 cani pe zi. Se poate consuma si rece cu gheata si lamaie. Atentie! Nu este indicat a se administra copiilor sub 10 ani, femeilor insarcinate si persoanelor anemice. Nu este recomandat a se consuma dupa ora 1700. Este indicat a se consuma dupa masa.