Echinacea

e 30g (20 doze x 1,5g)
Pretuita odinioara de catre amerindieni pentru puterile sale tamaduitoare aproape universale, echinacea ofera si astazi o alternativa benefica pentru cresterea si intarirea imunitatii organismului, fiind un adevarat aliat in stari de raceala si gripa, in stari de oboseala si stres.

Compozitie: tulpini, frunze si flori de echinacea – Echinacea purpurea L., familia Compositae.

Actiune: antiagreganta, antibacteriana, antiinflamatorie, antivirala, hepatoprotectoare, imunostimulatoare, imunomodulatoare, antistafilococica, antistreptococica.

Utilizare: ajuta la mentinerea sanatatii si intarirea sistemului imunitar.

Mod de preparare: infuzie – se toarna o cana de apa clocotita peste 1 pliculet de ceai, se lasa in repaus 5 minute; se bea ca atare sau indulcit, dupa gust;

Mod de utilizare: 1-2 cani pe zi. Se recomanda cure de 30 zile cu pauza de minim 30 zile, nu mai mult de 4 cure pe an. Atentie! Nu se recomanda concomitent cu administrarea medicamentelor imunosupresoare, in boli autoimune, diabet, tuberculoza, boli ale tesutului conjuctiv, in alergii. Nu se recomanda femeilor insarcinate. Se recomanda administrarea moderata la instalarea simptomelor de gripa si raceala.