Intr-un format nou, ne prezentam oferta completa!

Ceaiurile din plante medicinale si aromatice, ca si toate celelalte suplimente alimentare dar si ca alimentele  in general,  sunt benefice organismului daca sunt adecvate acestuia.

Diversitatea de surse alimentare   ne permite fiecaruia sa facem alegerea potrivita,  astfel incat sa funizam organismului necesarul zilnic de energie si sanatate, functie de varsta, stare fizica si fiziologica, conditii de viata dar si gusturi si obiceiuri.

 

Iata oferta Plafar! 

 1. Ceaiuri functionale, realizate din plante medicinale si aromatice, sunt suplimente alimentare fara adaosuri de arome sau coloranti si care au recomandari de sanatate bazate pe utilizarea traditionala si pe actiunea fitoterapeutica, dovedita stintific, in mentinerea sanatatii organismului si a echilibrului functional.
  1. Ceaiurile simple multidoza, traditionale, sunt cele care contin un singur ingredient, au mentionate intrebuintarile principale si alte intrebuintari , care recomanda fiecare produs, in functie de compozitia plantei respective, pentru a sustine  sanatatea  diferitelor organe sau sisteme, respectiv,  pentru mentinerea  functiei normale a acestora.
  2. Ceaiurile combinate multidoza, traditionale, sunt cele care contin mai multe ingrediente, atent selectionate si dozate, care, pe baza compozitiei chimice, au o intrebuintare mai selectiva,  bazata pe cunoasterea conexiunilor existente intre diferite organe, sisteme si  mai cu seama pe relatiile functionale existente intre acestea. In acest fel, fara a inlocui o alimentatie sanatoasa si echilibrata, aceste suplimente contribuie la mentinerea  echilibrului functional, putand fi selectate in functie de particularitatile, de predispozitiile, de obiceiurile alimentare si de viata, ale fiecaruia dintre consumatori.
  3. Ceaiurile simple sau combinate unidoza, traditionale contin unul sau mai multe ingrediente, dozate pe o unitate de consum(1-2 plicuri la cana) si care prezinta avantajul unei utilizari mai facile-usor de dozat, timp de infuzare mai scurt datorita maruntirii accentuate a plantelor, conditii de preparare mai simple.
 1. Ceaiurile de echilibru, realizate numai din plante medicinale si aromatice, unidoza anvelopate, sunt suplimente alimentare care sustin functionarea normala a sistemului imunitar, ajuta la mentinerea greutatii corporale normale, asigura un tonus general optim si contribuie la starea de echilibru a organismului. 
 1. Ceaiurile aromate, unidoza anvelopate sau neanvelopate, din fructe si plante medicinale aromatice, cu sau fara ceai verde sau ceai  negru, sunt alimente  care se adreseaza celor care iubesc ceaiul, placerea unor gusturi sau diversitatea unor arome.  Calde sau reci, indiferent de anotimp, pot da farmec unei clipe, aducand  in acelasi timp beneficii organismului prin hidratare, relaxare si completarea uni confort fizic si chiar emotional. Ceaiul cu mere si scortisoara, de exemplu, sau ceaiul negru cu menta, pot oricand sa ne aduca zambetul pe buze.
 1. Siropurile din plante medicinale si aromatice, cu sau fara propolis, cu fructe  si imbogatite cu aroma, sunt alimente, pe baza de zahar care se adreseaza consumatorului de orice varsta care intelege ca zaharul, ca orice aliment, consumat in exces poate genera dezechilibre. Placute  si usor de preparat, cu apa plata carbonatata sau necarbonatata, siropurile confera placere si o stare de bine. 
 1. Extractele si Tincturile din plante medicinale, imbogatite cu uleiuri esentiale naturale, contribuie la sanatatea organismului. Giardiplant este un produs care elimina disconfortul creat de contaminarea cu paraziti intestinali, pentru intreaga familie, prietenos si eficient, indiferent de varsta celui care il consuma.