Gala TOPUL NATIONAL AL FIRMELOR

La Gala  TOPUL NATIONAL AL  FIRMELOR  ajunsă la cea de a XXIII-a ediţie, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României, în Bucureşti, au fost prezenți preşedintele României, Klaus Iohannis şi primul-ministru, Dacian Cioloş.

„Obţinerea acestui premiu de către „ SOCIETATEA  NATIONALA PLAFAR S.A. ” pentru al doilea an consecutiv, reprezintă o recunoaştere naţională si internationala a calităţii produselor pe care Societatea Nationala PLAFAR le oferă clientilor sai. În acelaşi timp, nefiind vorba despre o performanţă singulară, ci despre mai multe aprecieri si de prezenta in ultimii patru ani pe locuri fruntase in topul national al BRANDURILOR notorii romanesti felicit întreaga echipă şi pe toţi angajaţii, convins fiind că, împreună, am  descoperit şi aplicat reţeta succesului de durată” a declarat Florian Simion directorul general  al PLAFAR  S.A..

Clasamentul „Topul Naţional al Firmelor” a fost întocmit în baza unei metodologii unice, complexe şi unitare la nivel naţional, și se axează pe indicatori care evaluează performanţele anului precedent, cum ar fi cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, dar și eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.

În ceea ce priveşte ediţia din acest an, clasamentul a reunit operatori economici din diferite sectoare de activitate, respectiv industrie, servicii, comerţ şi turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit, precum şi din construcţii.

„Ceea ce este cu adevărat important e faptul că majoritatea covârşitoare a clienţilor noştri sunt mulţumiţi de produsele cunsumate din portofoliul PLAFAR.   De altfel, acest fapt este probat şi de cresterea constanta a volumului  productiei si  a  cifrei de afaceri ,precum si de  solicitarile unor  noi clienti de a avea in portofoliu produsele PLAFAR”, a declarat  managerul  Societatii Nationale PLAFAR S.A.  Florian  Simion