Home > 60 de ani de traditie
60 de ani de Plafar
S.N. PLAFAR S.A a acumulat o indelungata experienta in domeniul plantelor medicinale. inca de la inceputul secolului, micile fabrici de condimente care activau in zona Banatului, precum si o serie de manufacturi care furnizau plante medicinale pentru farmacii, au format specialisti in domeniu. Aparitia I.C.S. PLAFAR in 1948 nu a facut decat sa concentreze la nivel national experienta in acest domeniu.

Constituita ca o companie la nivel national in domeniul cultivarii, colectarii si procesarii plantelor medicinale, aromatice, toxice si a condimentelor, I.C.S.PLAFAR este preluata in anul 1955 de catre CENTROCOOP, prin infiintarea 'Directiei de plante medicinale, aromatice si a condimentelor'.

in anul 1975 a fost creat TRUSTUL PLAFAR, care functioneaza pana in 1990, cand devine REGIA AUTONOMA PLAFAR, avand in componenta filiale cu sediul in 9 judete ale tarii.

Din martie 1999, Regia Autonoma Plafar s-a transformat in SOCIETATEA NATIONALA PLAFAR, cu 8 sucursale in subordine, avand acoperire pe intreg teritoriul Romaniei.

S.N. PLAFAR S.A are ca obiect principal de activitate productia, industrializarea si comercializarea pe piata interna si la export a plantelor medicinale, aromatice, din culturi si din flora spontana, constituind in prezent cel mai important si cunoscut producator, in acest domeniu, din tara.
Avand o experienta in domeniu acumulata in cei 60 de ani de existenta, plantele medicinale oferite de PLAFAR prezinta garantia unor produse vegetale de inalta calitate, bogate in principii active si aceasta deoarece pentru fiecare sortiment recoltarea si conditionarea se efectueaza de catre specialisti cu indelungata experienta.

Trebuie sa mentionam ca produsele noastre sunt garantate, fiind obtinute prin metode si tehnici ecologice originale, avand si din acest motiv o larga recunoastere atat in tara cat si in strainatate. S.N. PLAFAR S.A. are implementat si certificat managementul calitatii ISO 9001:2001 si este in curs de finalizare a implementarii managementului sigurantei alimentare HACCP, respectand criteriile de calitate impuse de standardele europene.

Oferta PLAFAR cuprinde o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice: ceaiuri simple si combinate, tincturi, siropuri, condimente, mustar. Produsele noastre fac parte din grupa suplimentelor alimentare si contribuie la sanatatea sistemului de reproducere, respirator, digestiv, nervos vegetativ, nervos central, imunitar, excretor, circulator, ocular, aparatului genital.

Venind in intampinarea cerintelor actuale, societatea a extins gama de produse in ideea personalizarii acestora pe grupe de consumatori.

Produsele de tip pasta de mustar cu un numar de 9 sortimente si siropurile naturale din plante cu un numar de 19 sortimente au fost concepute si in varianta pentru diabetici si supraponderali, prin inlocuirea zaharului din compozitie cu un indulcitor obtinut din plante. Aceste produse nu contin coloranti, aromatizanti sau alti conservanti.

Produsele de uz intern PLAFAR au actiune preventiva dar si terapeutica pentru o gama larga de afectiuni. Produsele sunt realizate din plante utilizate traditional si fundamentate prin cele mai noi cercetari in domeniu in scopul asigurarii starii de sanatate sau recuperarii acesteia.

Produsele de uz extern PLAFAR constituie o modalitate comoda, accesibila si eficienta de tratament.
Inovatii
Traditia ne-a invatat sa privim inapoi si sa alegem cele mai bune ceaiuri pentru sanatate...